MY WAY OOSTENDE

MY WAY OOSTENDE My Way Oostende

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1009 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij My Way Oostende. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 21:24 Ribs waren maar lauw en nog niet volledig gaar. Frieten waren ook niet lang genoeg gebakken... Gast die bezorgde was vriendelijk.
16 mei 2022 om 9:42 Weeral perfect. Heel lekker en op tijd
12 mei 2022 om 21:10 Het eten was super lekker! Bezorgtijd was 10 min extra dan voorzien. Bestellen zowiso nog eens!
12 mei 2022 om 20:25 Super lekker ! 10 op 10.zeker een aanrader My Way.
9 mei 2022 om 9:34 Mooi op tijd, zelfs vroeger geleverd. Lekker eten en mooie porties. Van frietjes weet je als deze van zover moeten komen ze niet meer krokant zullen zijn.
5 mei 2022 om 23:45 het eten was heerlijk 2 garnaal kroketten lekker vers met stukje citroen, jammer dat het geen kipfilet was zoals was besteld ,maar kippenbrochette archiduc saus met verse champignons, de gebakken aardappeltjes met verse look boter. heerlijk gegeten
30 apr 2022 om 19:49 Lekker maltij, goede verpakt en vroeger op tijd aangekomen
26 apr 2022 om 17:58 Bestelling was tip top inorde en een vlotte levering! :)
24 apr 2022 om 11:20 Heel lekker.
21 apr 2022 om 20:48 Voortreffelijk
18 apr 2022 om 18:52 De ribbetjes waren heerlijk. Bij bestelling was de bezorgtijd voorzien na 50 à 60 min. En dit werd correct nageleefd. Ik zou My Way zeker aanraden !